Ας αναλύσουμε τις ανάγκες σας!


Τα πεδία με το (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση

Η Κάρτα Υγείας FIRSTHEALTH ταιριάζει σε όλους, καθώς συνδυάζει πολλές παροχές με εξαιρετικά χαμηλό κόστος. Χωρίς ιατρικό ερωτηματολόγιο και με άμεση ενεργοποίηση των παροχών.

 

Η Κάρτα Υγείας FIRSTHEALTHplus για ΔΩΡΕΑΝ και ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ιατρικές επισκέψεις, προγραμματισμένες & έκτακτες, στις βασικές ιατρικές ειδικότητες εφημερευόντων και με ελάχιστη προκαθορισμένη συμμετοχή για τις λοιπές ειδικότητες Ιατρών των Γενικών Κλινικών του Ομίλου Ιατρικού και σε συνεργαζόμενους Ιατρούς σε 39 πόλεις της Ελλάδος.

 

Αποστολή προσφοράς σε μορφή .pdf:

Με βάση τις πληροφορίες που μας χορηγήσατε και σύμφωνα με τις δηλωθείσες ανάγκες σας, σας συστήνουμε για την κάλυψη των ασφαλιστικών σας αναγκών το προϊόν


Προσωπικά Στοιχεία Ασφαλισμένου
Στοιχεία Συμβαλλόμενου
Διεύθυνση - Στοιχεία Επικοινωνίας
Τα πεδία με το (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση
  • Aποστολή ειδοποίησης πληρωμής Άμεσα θα λάβετε την Ειδοποίηση Πληρωμής Ασφαλίστρων για να εξοφλήσετε τα ασφάλιστρα του συμβολαίου σας. Μετά την εξόφληση θα λάβετε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο στη διεύθυνση αλληλογραφίας σας.
  • Online Πληρωμή Μπορείτε να εξοφλήσετε το συμβόλαιό σας άμεσα χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα και να επωφεληθείτε των 6 άτοκων δόσεων που σας προσφέρουμε. Μετά την εξόφληση θα λάβετε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο στη διεύθυνση αλληλογραφίας σας.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Χρησιμοποιείστε τον Κωδικό Πληρωμής που λάβατε με την Ειδοποίηση Πληρωμής Ασφαλίστρων και εξοφλήστε το συμβόλαιό σας επιλέγοντας έναν από τους παρακάτω τρόπους άμεσα, γρήγορα και εύκολα: - Στο site μας www.europe-asfalistiki.gr για on line πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα - Στο Διατραπεζικό Σύστημα ΔΙΑΣ μέσω των υπηρεσιών web banking, mobile banking, phone banking - Στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας μας Φιλελλήνων, 10557 Αθήνα
Το ποσό των 0,00€ δεν μπορεί να πληρωθεί με άτοκες δόσεις.

EUROPE INS CO S.A. © 2024

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για να σας παρέχουμε μια καλύτερη εμπειρία πλοήγησης.
Ακολουθώντας οποιοδήποτε σύνδεσμο σε αυτόν τον ιστότοπο συναινείτε στη χρήση cookies από τον ιστότοπο μας.